Politica de retur

Politica de Retur

Returul produselor se supune OUG nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul de a returna un produs, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, adica sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau deteriorare si sa fie returnat in ambajalul original. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, produsul va fi reexpediat catre client, fara a rambursa valoarea acestuia.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la retur, prin transfer bancar doar în contul bancar specificat de catre client, in email sau in formularul de retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Yoobirim Box doar in cazul produselor primite cu defect.

Procedura de retur:

  1. Completeaza formularul de retur disponibil aici.
  2. Trimiti formularul de retur completat cu toate detaliile necesare
  3. In cazul in care doresti returnarea produsului, te rugam sa ne specifici detaliile bancare (contul IBAN, Banca si titularul contului)
  4. In cazul in care doresti schimbul produsului, te rugam sa ne specifici detaliile produsului pe care ti-l retrimitem.
  5. Vei primi in scurt timp un e-mail de confirmare a solicitarii si a contului bancar (te rugam sa verifici datele si in caz ca nu corespund te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin email)
  6. In maximum 48 ore de la trimiterea formularului de retur expedieaza-ne produsul in ambalajul original prin intermediul serviciului de curierat la adresa CREATIVE DITAO SRL Str. Dr. Benone Georgescu, Nr.16, Bl.82A, Sc.A, Et.2, Ap.12  Targoviste, Jud. Dambovita; In interiorul coletului,te rugam sa incluzi si factura (copie) in cazul returului.
  7. Din momentul primirii coletului in depozitul nostru, in termen de 14 zile calendaristice vom rambursa banii.

 

Va rugam sa luati in calcul cele specificate mai sus, pentru a inlatura eventualele probleme ivite dupa comanda.

Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus.

 

 

Pentru mai multe detalii si informatii va asteptam cu un email la adresa  atelier@yoobirimbox.ro in atentia dnei. Alina Olteanu sau prin telefon la numarul 0721 160 671.