Termeni si conditii

 

Termeni generali

Site-ului www.yoobirimbox.ro face parte din portofoliul CREATIVE DITAO SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Targoviste, Str. Dr. Benone Georgescu, Nr.16, Bl.82A, Sc.A, Et.2, Ap.12  Jud. Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub J15/857/15.04.2019, cod fiscal 40983635, telefon: 0721-160-671.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Vizitarea, inregistrarea ca utilizator, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.yoobirimbox.ro  implica citirea cu atentie si acceptarea tacita si fara rezerve a acestor Termeni si Conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta, denumita „Utilizarea”.

CREATIVE DITAO SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, precum si Politica de Confidentialitate, Termenii si Conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Drepturi de autor

CREATIVE DITAO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.yoobirimbox.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  CREATIVE DITAO SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea CREATIVE DITAO SRL si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: atelier@yoobirimbox.ro , va raspundem sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de CREATIVE DITAO SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa CREATIVE DITAO SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre CREATIVE DITAO SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. CREATIVE DITAO SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

CREATIVE DITAO SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

 

Definitii si termeni

 1. Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda prin care isi exprima dorinta de achizitionare a unui bun/ serviciu;
 2. Vanzator – yoobirimbox.ro
 3. Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului;
 4. Comanda– cererea de produse adresata/plasata de catre Client prin intermediul modalitatilor de colectare a cererilor Clientilor puse la dispozitie de platforma yoobirimbox.ro
 5. Contract – intelegerea ce exprima vointa bilaterala a partilor
 6. Moneda nationala – moneda tarii in care vor fi comercializate Produsele;
 7. Newsletter mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), asupra Produselor si Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre yoobirimbox.ro  intr-o anumita perioada si fara nici un angajament din partea cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

Pentru a putea cumpara de pe www.yoobirimbox.ro , trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe site-ul nostru.
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

 

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Plata se efectueaza ramburs la ridicarea coletului de la curier sau factor postal.
Livrarea prin curier:
Livrarea se efectueaza prin firma de curierat.
La nivel national, in orasele mari din aria de acoperire a curierului, costul de livrare este de 23 lei TVA inclus, fara km suplimentari.

In cazul in care locatia unde se va face livrarea se afla in afara ariei de acoperire a curierului (unde curierul percepe km suplimentari), transportul costa 23 lei TVA inclus + 1 leu/Km suplimentar. In cazul in care curierul va percepe costuri suplimentare, va vom contacta telefonic pentru a va comunica costul total al livrarii.

Timp de livrare: te rugam sa urmaresti in Descrierea Produselor timpul de executie aferent fiecarui produs. Avand in vedere ca produsele noastre se realizeaza in cea mai mare parte handmade timpul de executie este diferit.

Comenzile cu livrare in Bucuresti vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

Comenzile cu livrare la nivel national vor fi livrate in 1-3 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

Desi in cele mai multe cazuri comenzile sunt livrate la timp, uneori, timpii de livrare pot varia din motive ce tin strict de curier.

Livrarea prin posta:

Costul transportul prin posta este 15 lei TVA inclus.

Comenzile cu livrare in Bucuresti vor ajunge la posta in aproximativ 3 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre factorul postal.

Comenzile cu livrare la nivel national vor fi ajunge la posta in aproximativ 5 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre factorul postal.

Este necesar sa se urmareasca avizul de primire colet care ajunge in cutia postala si cu acesta cumparatorul trebuie sa se prezinte la oficiul postal de care apartine.

 

Pentru alte informatii despre plati va stam la dispozitie la numerul de telefon 0721-160-671 sau pe adresa de e-mail atelier@yoobirimbox.ro

 

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de CREATIVE DITAO SRL  va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: atelier@yoobirimbox.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dreptul de retragere

Produse care nu se pot returna in conformitate cu art.16 din OUG 34/2014:

 • Produse confectionate la comanda sau dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar;
 • Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid;
 • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client;
 • Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

Comanda telefonic

Poti comanda si telefonic la numarul de telefon: 0721-160-671, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 – 20:00 si Sambata in intervalul orar 10:00 – 15:00.

 

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.yoobirimbox.ro  clientul consimte ca este pe deplin de acord cu Termenii si Conditiile de mai sus.